Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, August 2, 2013

RESULT SBP (1)


hey dolls

hari tu dah pegi buat SBP kat klinik near to my house..... memang pagi tu cirit birit and tak pegi keje... so alang2 pegi la buat.. tapi kena buat sebenarnya kul 8 pagi kena start.... i pegi kul 11 pagi.... hahahaha kena bebel dengan doktor....

so nie la result nya... doktor tu ckp aku takde diabetes....

11.00 pagi : 4.3
* paratha n epal blend wit saderi
1.00 ptg : 4.8
*lunch nasi putih + sawi goreng + ayam goreng seketul
5.00 ptg : 5.6
*nasi goreng
9.30 mlm: 5.8

tapi bile aku pegi jumpe gynea aku dia ckp kena buat tiap2 minggu sampai beranak supaya tak payah ambik insulin... mak aih nangis.... so seminggu sekali la kena buat ye... 

memang beria aku tak makan sgt ari tu minum air je.... huhuuhu






No comments: