Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 19, 2017

Emotion

Bile  bercakap tiada respon....
Bile ditegur, marah...
Kadang-kadang penat sampai menangis sendiri
Xde tempat nak luahkan...
Semoga hati nie terus tabah...

Sunday, March 12, 2017

DUGRO EVENT AT ONE UTAMA

salam semua

                                                 
ok lepas dah makan kyochon tu kitaorg jalan2 kat OU before balik, kebetulan ada event dugro kat situ.... Damia excited nak main.. so ok la adik pun diam je blh la main kejap... Rupe-rupenya kena collect 3 stamps utk dapat family photo....


ok first game nie fishing game... ala game masa kecik2 dulu.. tangkap ikan pakai magnet... hahaha Damia di bantu babah kena tangkap 3 ekor ikan utk dapat stamp.... of course la dia berjaya walaupun dia pegng pancing tu agak tak stabil... mgkn berat kot...

second game main susun alphabet using stick.. yang lebih banyk jatuh dari lekat maklum la tinggi kot benda tu... nasib babah dia willing nak tolong...

Game yang ketiga game dekat skrin.. yang nie tak pasti game ape tapi nampak la dia tekan2... hahah tau2 dapt stamp ke 3...

and this is our family photo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mia yang pakai spec besar tu..








Friday, March 10, 2017

NAI Tahnik

Salam Semua

ok untuk Aufa nie, mama nak Mufti wilayah KL yang tahnik kan dia.. kebetulan masa berpantang tu ada program kat masjid yg melibatkan mufti wilayah nie... 

so mama ckp dengan PA dia, and dia agree nak tahnik kan Aufa... so Aufa bertahnik dekat masjid tempat ummi n babah nikah :)

                                             
ALhamdullilah Aufa tak menangis masa tahnnik..kejap je dia tahnik kan and mufti tu tak ambik duit pun.. ummi dengan berkain batik , stokin g masjid... hahha baba dia keje... so ambik gambar n video je la...



Budak nie pun sama sibuk nak berpantang.. rambut ikat ke atas,,hehehe





Tuesday, March 7, 2017

DINNER AT KYOCHON

Hi dolls



since weekend saje je la bawak semua g OU kekonon nak makan kyochon (makanan korea).. asyik tengok orang post kat insta je...




so gigih la google cari restaurant dia.. sebelum tu siap google recommend menu n price dia.. nie kena google siap2, sebab ada anak kecik leceh.. so sampai sana tau dah nak makan ape... siap tulis chicken like you've never had before.. 

so kitaorg pun order 12pcs drummet n wing pepper n soy mix, kimchi fried rice with egg and chicken fried rice with egg, dia sekali set air, salad n sup.... kimchi friend rice dia sangat sedap and ayam tu kalo ambik pepper mmg yummy rasa tak cukup plak... mmg recommend ambik pepper bagi pengemar pedas hheehe tak pe next time datang lagi...

untuk NDQ order kan dia bubur and ice lemon tea... sedap jugak bubur dia... tapi macam biasa babah dia yang tolong abis kan bubur.. hahahhaa sebab NDQ bukan makan banyak pun...


 kalo makan ayam nie dia bagi plastic gloves ... so tangan takde la kotor,,, dia sekali dengan wet tissue..


budak nie sibuk nak main mainan dia dari makan... overalls kalina bg 4/5 bintang.. wah.. harga pun not bad total semalam makan dalam RM77.00