Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, February 9, 2018

OFFICE TRIP TO SINGAPORE

hi uolls

omg the first time i tinggalkan mia.. never been apart from her.... haish macam biasa ummi je emosi skit... terpaksa tinggalkan dia sebab kena pegi attend seminar at singapore...

mula2 ttak nak cuz of financial reason, yelah passport, duit makan n shopping. walaupun pun blh claim balik tapi.. harus di ingat before nak claim tu semua nak pakai duit sendiri.

last2 boss pujuk ckp co bayar passport, huhuhu terus menggelupur pegi singapore...so kitaorg pegi bertiga, sha, petrina and me

ingat lagi time nie bulan puasa... sha is being sha,, always up to beat walaupun morning.. ingat lagi time nak sahur.. me of course dah moody nak kena bgn makan roti.. dia semangat ok masak maggie, duk ceria2 tanya mane garpu i.. hahaha i was so annoyed by her.. haha dia org pertama siap.. and i org last bangun..

kitaorg just stay for 1 day je sebab time tu puasa. malas nak pegi uss. penat weyh








Thursday, February 8, 2018

the everly putrajaya

salam uolls

budak kecik teringin nak masuk pertandingan pancing di putrajaya

so dengan gigih kitaorg book hotel.., the everly putrajaya..memang nice hotel dia. but the pool abit small.. the best part is hotel nie betul2 sebelah mall. memang syok la jalan


the room is actually big and affordable.. so mmg muat utk kitaorg 5 orang








Tuesday, February 6, 2018

BUKIT TINGGI PAHANG WITH NDQ

salam alls

since cuti and dont know what to do, kitaorg bawak NDQ pegi bukit tinggi. sebab sini ada small animal farm.. boleh la dia tengok n main2..murah je nak masuk sni. siap boleh bagi makan lagi...

and semua animal dia lepaskan je.. tengok la elok je dia tidur bawah tempat mainan budak2










FAMILY TRIP TO CAMERON HIGHLAND

salam guys

family my hubby planning nak g cameron on 1 may 2016.

                                    
masa nie mabuk lagi... sampai je apartment terus muntah.. kitaorg sewa apartment 3 bilik je dekat sana.. yang memenatkan sebab apartment tu takde lift. rumah plak tingkat 4.

menangis la weyh naik tangga tu. tapi paham2 je cameron time cuti mmg jammed. kalah kl.. adui la.. but it was a fun trip.