Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, July 27, 2013

tomyam seafood & cendawan goreng

Hey dolls


Semalam kitaorg pegi shopping barang dapur lepas balik keje. so bile shopping mane nak ingat dunia kan? Dah sampai kat umah dekat pukul 630.. masa tu la beria2 rushing nak masak… then kitaorg decide buat cendawan goreng and tomyam seafood….  Benda senang je pun… after kemas2 barang dapur me tolong siap sedia kan bahan semua sebab budak tecik sibuk siang udang…. Makluman untuk semua.. ape2 yg berkaitan dengan siang ikan, ayam or ape2 je tu ada la keje budak kecik…….

hari nie takde nak update resipi ye... maklum la mak buyung nie puasa tak larat nak update sangat...





No comments: