Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 26, 2013

33 weeks

hey dolls

ok now dah 33 weeks. fuhhh nervous.... harap2 semuanya selamat la kan... korang pun doa kan la agar semua semuanya berjalan lancar. Semalam jumpe doktor, doktor kata berat badan aku turun 1 kg, mungkin sebab puasa kowt... and berat baby dah normal balik. 2.3kg.. tapi bile dia tengok result air gula aku... dia dah tau la kenapa baby aku besar... huhuhuhu

suke giler minum air manis kan???? huh ambik kow pasti pantang la kow 2-3 bulan... tak pe janji kurus.... demi baby kena la buat.... doktor dah ckp badan aku kecik baby tak boleh besar sgt... takut bahu dia tak lepas keluar nanti......

kitaorg bersyukur berat baby dah tak jadi issue tapi keluar issue diabetes plak.. mama kata nak buat kan air misai kucing.... minum la kalo dah tahap nazak mcm nie...

pengorbanan sorang ibu





No comments: