Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 25, 2013

Berbuka dia rumah kamarul


hey dolls


hari ahad hari tu,kitaorg berbuka dekat rumah my officemate. My office mate nie lelaki, tapi dia closed to my husband…. So kitaorg datang bawak meehoon goreng je… hahahaha muke tak malu… semua nak free kan? Yang lain akak kepada office mate ni yang masak…. Lama jugak lepak rumah dia sampai kul 10.. tu pun kena ajak balik ye kalo tak my husband sibuk sembang…. Huh.. ok la tu je cite pada hari nie….bye


No comments: