Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 24, 2013

Berbuka di Old Town White Coffee


hey dolls

hari jumaat ari tu, i ajak my sis teman g damai services hospital nak minum air gula.... dah 8 bulan baru nak buat ye... huh!!!  Ni sebab last week masa pegi medical checkup, doctor ckp my baby besar. It supposed to weight 1.7 kg tapi baby I dah 2.1kg… hurmm dia takut la kena ceaser nanti… pastu dia ckp perut u nampak kecik, tapi air banyak ketuban u banyak… hahahaha tu la setelah di google, rupenya tak elok makan roti sgt, better nasi dari roti… and no ice….

So pagi2 kul 9.00 my sis datang ambik kat umah, budak kecik kena keje. so dia la teman… sampai je… ambik darah, ambik air kencing and then minum air gula 300ml.. memang menahan je nak muntah nasib sejuk air tu….. hahaha pastu nurse tu kata kena datang after 2 hours.. ye pukul 1150 aku datang balik untuk ambik darah and air kencing…. Hurmmm resultnya keluar minggu depan ye… then lepak kat umah mama.

Mama cakap malam nie masjid dapat invitation buka puasa dekat old town white, so my mum and dad dapat jemputan sebab diaorg AJK masjid… so secara automatic kitaorg pun dapat la pegi sekali…makan free kan.. rezeki anak.. tak payah masak dah….. makanan diaorg serve not bad siap ada dessert lagi…  then diaorg bagi cenderahati bagi white coffee and voucher….


Hehehe thank you old town white coffee!!


No comments: