Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 15, 2013

christmas dinner

Hey dolls


Yang nie entry dah  basi, during Christmas last  year…. Kitaorg ada dinner dekat Havana @ changkat bukit bintang… KLTC team and husband di jemput hadir…. Memang fun Cuma yang tak best  bile boss berkira skit nak order dessert…. Hahahaha ape la nasib selalu dapat bos kedekut… boleh plak tetibe time nak bayar tu kad kredit dia tak blh pakai sebab dia tak ingat pin number… nasib ada 2 lagi instructor kat situ…. Diaorg yg bayarkan dulu… hurmmm okay la ape2 pun memang enjoy..

 



No comments: