Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 16, 2013

Transocean Family day 2012

Hey dolls

Transocean family day nie buat after 2 days kitaorg bernikah… so our first honeymoon fully sponsored by Transocean… miahahahahhaa… boleh???

Date: 14-16 Dec 2012
Location: Grand Lexis Port Dickson

Kitaorg plan naik bus je senang, malas nak drive2 nie weyh… leceh… tak ramai pun yang naik bus kebanyakkan naik kereta sendiri mungkin sebab dekat kowt……. Kitaorg bertolak dari gtower lepas solat jumaat….. sampai dlm kul 4 macam tu…… then sampai je terus la check in ape lagi kan?????

Kitaorg dapat bilik special sebab tgh honeymoon mood…… miahaahahha special pun sebab flower patel tu je…. Yg lain sama je…. Then kitaorg melepak dekat pool….kalo family day mesti ada hari sports kan… huh dah memang jenis aku tak aktif dlm sport so duduk tepi jela… hahahha…. Nasib la budak tecik nie jenis yg aktif dia je la banyak main games… if ada masa terluang kitaorg g main pool.. wah macm terror padahal nan hado…..


And malam tu dinner as usual……. Malas nak cite details sgt sebab dah 6 bulan lepas so cite yang mane ingat je… so enjoys la korang tengok picture2 nie..












No comments: