Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, June 14, 2013

BANDUNG-JAKARTA WITH FRIENDS - PART 4


Hey dolls

Hari nie pak agus bawak kitaorg g satu mall sebab dia kata dekat situ murah.. hurm not dat cheap actually tapi blh la… haahhaha shopping kat situ then kitaorg  makan carls jr. kat mall tu.. lepas abis settle shopping kat situ petang tu pak agus bawak g tengok monas tower…. Nasib g malam kalo siang panas nak m@mpus! Best jugak la ada tempat sewa bicycle jalan2 main layang2.. macam2 ada….  Then baru kitaorg balik…

The  next day kitaorg g ada mall jugak tapi tak ingat ape nama dia… sini tak beli ape2 ye…setakat makan sebelum berangkat ke airport utk balik kl… heheheh dah tak sabar nak balik dah wey…. Letih sgt dah…

Ok la sampai sini je trip kitaorg.. nanti ape2 akn di cerita lagi









No comments: