Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 13, 2013

BANDUNG-JAKARTA WITH FRIENDS - PART 3

Hey dolls

Ok lepas balik dari trans studio tu kitaorg singgah rumah mode, sini mmg heavan la … banyak baju branded yang murah2…. Tapi masa datang sini tu, purse sarah plak missing, rupe2nya dia tertinggal kat trans studio.. blh? Hadoiiiii… so zura teman sara g cari purse dia yg couple2 duduk dekat rumah mode shopping sambil menunggu….

Takde la shopping banyak pun tapi ada la 2 beg…. Nasib sara jumpe purse dia…. Lepas shopping tu kitaorg g makan,…. Then balik tidur….

The next day kitaorg packing simpan barang terus dalam kete, then off to pasar baru…situ heavan utk kain , telekung, memang syok la… sebab semlm sara tak g umah mode so dia g hari nie kat umah mode…. Pak agus drop kitaorg dulu then baru drop sara kat umah mode….. sini tak shop banyak pun.. shop kain n telekung je….


Lepas tu kitaorg g jakarta… sampai Jakarta dah malam terus rehat n makan, lepas tu kitaorg g hard rock.. ada scene Hindustan kat situ sebab dak tecik tak suke baju aku tu… siap gado dulu ye!!! Sebelum g hard rock…ntah pape…. Tapi the other couple stay kat umah sebab malas…. Then balik hard rock terus zzzz







No comments: