Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 12, 2013

BANDUNG-JAKARTA WITH FRIENDS - PART 2


Hey dolls

second day kitaorg decide nak g tangkuban perahu, aku naik bosan dah pegi sini.. tapi sebab i suke strawberry dia yg manis, then tak pe la... sebab ramai yang first timer pegi bandung....

kat sini sejuk jugak la... budak kecik nie dia excited g bandung sebab dia tak pernah travel outside of malaysia..... happy bile tengok dia happy... kat sini kitaorg tak beli ape2 sangat pun.. ada la beli jam dinding hard rock sebab casing dia di buat dari belerang and then beli strawberry. memang sedap... tapi takut tak tahan bile bwak balik malaysia.

selepas selesai dekat tangkuban perahu tu kitaorg turun bawah, nak pegi singgah factory outlet then nak pegi trans studio bandung.... tapi aku tak beli ape sangat pun singgah beli ice cream durian. hahahhaha sedap nak mampus.. hahahhaa

then kitaorg gerak ke trans studio, ada couple yang nak pegi berjalan2 so sape yg stay g la main2 kat trans studio yg lain g jejalan.... trans studio nie baru je dibuka... memang best n besar.,,,, gile scary rumah hantu dia


satu game je aku main tu pun sebab kena tipu dengan budak tecik dia ckp mcm main kat game  buaian kat genting... huh! penipu! siap pusing 360 darjah.. turun je tu aku nangis okay!!!! serik dah.... so korang enjoy la gambar2 nie.. bubye























No comments: