Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 17, 2013

Langkawi - part 1

hey dolls

nie vacation tahun lepas.. 22-27 aug 2012.. with ma familia... tapi baba tak nak ikut.... lepas raya tak silap time nie.... mama teringin sangat nak pegi langkawi sebab dia tak pernah pegi.... so masa tiket murah aritu book la....

flight kitaorg dari KL petang so sampai langkawi pun dah malam.... check in hotel and cari kete utk di sewa untuk berjalan2 esk hari nya.....

first day tu dah plan nak pegi oriental village.... nak naik cable car.. nie semua drive sendiri......rotate ye sebab semua ada lesen driving....  ok lah malas nak menaip hari nie so sambung nanti2 la k...

bye






No comments: