Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 17, 2013

Kota Kinabalu - Part 4

hey dolls

so the next day is island hoping... kitaorg pegi dekat jesselton point and beli tiket dari situ je... kat sana banyak pakej... and dekat situ pun ada parking so senang je la..

so kitaorg ambik pakej yg murah je.. pegi tiga pulau.. makanan tak disediakan ye!!!!! huh! dah la makan kat pulan nie mahal.. mula2 sekali pegi Pulau Mamutik...  pantai memang bersih tapi for me lawa lagi pantai krabi.. muahahaha blh tak lupe daratan sekejap

lepas tu pegi pulau sapi and pulau manukan.. pulau nie ok la.. not bad.... pulau sapi tu kecik je.. tapi pulau manukan tu besar siap ada chalet bagai .. harga tak yah cakap la ye...

lepas abis island hoping nie kitaorg balik hotel sebab dah lencun and mcm biasa makan ikan bakar tepi laut and g night market...





No comments: