Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 16, 2013

kota Kinabalu - part 3

hi dolls

lepas turun dari kundasang kitaorg balik hotel, rehatkan diri mandi semua... then dengan pantas i google kat mane makan seafood murah dan dekat dengan pantai... so jumpe satu tempat nie... 
i cant remember da name tapi memang sedap n murah, dia jalan menuju ke airport.... tengok la kitaorg makan ape... less than 40 ye tu semua.... muahahaha suke2 memang hari2 akan pegi sini.....

lepas makan kitaorg pegi jalan2 dekat pantai dia..... siap jumpe kucing lagi kat situ... comel... gerammm

lepas dah makan kitaorg jalan2 kat kk town singgah night market dia nak beli souvenir ... hahahah laju je aku ni bab shopping













No comments: