Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 16, 2013

kota kinabalu - Part 2


hi dolls
                                      
ok silap kitaorg pegi bulan jan 2012... hahhahaa ... on second day kitaorg decide nak pegi kundasang sebab my friend suggest pegi sana tengok lembu new zealand... tapi mmg harapan la nak bgn pagi2 nie... so bangun pun dah lewat. pegi breakfast kat hotel dulu.... then baru mulakan perjalanan.

kitaorg drive berpandukan map nie je....konon2 terror sgt... padahal.. puiii dah la jalan ke kundasang tu macam nak g genting... dengan hujan lagi... pastu otw nak kesana kete plak wat hal... kena call owner tu sebab dia dah tercabut dari tayar.... tu lagi buat delay...

lepas tunggu sejam baru owner tu datang sebab kitaorg dah halfway so nak tak nak dia kena dtg la kan... mula2 kitaorg pegi Desa Cattle milk dekat kk.. masa sampai sini pun dah hujan rintik2....

tapi memang sejuk and banyak giler lembu new zealand dia.. kat situ ada kilang proses susu lembu tapi kan ada time2 dia laa..... tapi kitaorg beli la susu lembu yg ada kat ats tu... memang sedap.. budak tecik abis kan sorang je...

dah nama pun kawasan sejuk, mesti banyak tanaman kan.....n murah2 plak kalo la blh bawak balik mmang dah beli dah.... hurmm tapi memandangkan naik flight terpaksa la hentikan niat tu... kalo tengok dari ats penempatan macam dekat bandung je....

then kitaorg g kat town kundasang tu pegi memorial park dia... nama pun memorial park.... so banyak la history yg kitaorg tak tau ada dekat sini.... kalo dah nama pegi dengan budak tecik confirm gado punye sebab dia kaki menyakat..... hahahahha so terjadi la drama hindustan kejap.... 

mula2 ingat nak naik atas lagi pegi ladang teh tapi sebab dah petang sgt so malas la.... rasa nak balik mandi and makan ikan bakar.... yummy 






















No comments: