Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 16, 2013

Kota Kinabalu - Part 1


hi dolls

actually vacation nie dah lama, kitaorg pegi KK dulu, rasa nya in March 2012.....  memang pegi pun saje nak release tension.... sampai je airport kk terus cari kete sewa yang murah2... kitaorg pilih viva je tapi masa first day tu dia kata kete viva takde dia bagi pakai proton saga dulu... harga still sama.... hahahahha... ok la tu

so kitaorg pun terus drive pegi hotel mengunakan kete tu.. kalo tanya budget memang tak ingat sebab dah lama............ check in dulu kat hotel then malam tu baru keluar pegi makan.... orang cakap kat kk nie kena try seafood dia...

so malam tu kitaorg just relax and jalan2 kat area situ .. tapi menyesal  tak sedap pun.. mahal giler.. kedai tu cine yg yg bagi sewa kereta nie suggest kan.. mungkin dia dapat commission kowt...












No comments: