Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 25, 2013

BANDUNG-JAKARTA WITH FRIENDS - PART 1

hey dolls



nie trip pegi time september 2011..... nie plan pegi dengan kawan2…. Hahaha memang looking forward pun sebab dah lama takde trip dengan kawan2 mcmnie…. Kitaorg book flight pagi around 6 am… so malam tu semua berkumpul kat umah zura sebab zura n adik dia nak uruskan hotel, transportation… so, me n sara lepas tangan la….. kul 3 pagi dah terpacak kat umah zura….. me of course membuta yang lain semua dok sembang… 

 

so off to LCCT… sampai Jakarta dah pagi memang muke masing2 tengah tak cukup tido….


 Ada driver menunggu… kebetulan plak masa tu van dia air con rosak…. Haiyoo so kitaorg tunggu dia hantar van baru sebab nya kitaorg akan  terus pegi bandung ye..2 hour’s drive… memang semua tido je dlam tu… tak tunggu dah…

sampai je kat bandung kitaorg check in kat great aston bandung.. apartment with 2 bedroom… me share with sara zura dengan adik dia la…. Then rehat2 kan badan mandi semua baru keluar g cari makan…….kitaorg makan kat sangkuriang… ayam penyet je la uolls

lepas tu jalan2 sekitar Bandar bandung sebelum balik .

























No comments: