Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 1, 2011

Paddington house of pancakes

hey dolls


last weekend kitaorg g makan dekat the paddington house of pancake. hehehehe keluar pun dah lambat sebab dak tecik OT hari tu... so sampai2 terus g beli ticket wayang then lepak makan. 


me teringin nak makan pancake tu yg datang sini.  hehehe so biase la sementara menunggu kitaorg snappy dulu......  so macm biase air sampai dulu..


yang float tu air dia la, yang coke tu sy punye, kononnya dia baik hati la nak menyuap ice cream , ceh padahal nak ambik gmbr org tgh makan ... hahahah fine :P




nama pun teringin makan pancake, so this is mine... wee~~ sedap tak....  confirm terliur punye...


nie plak dak tecik punye.. selera mat saleh.. pan asian katanya... kui kui kui perasan..


depan table kitaorg ada sorang baby nie, tomei gile... bam bam sgt... hehehhee suke sgt tgk dia. rasa nak geget je




ok tak tau nak update ape dah.. so korang tengok je lah gambar nie.. bye!!


















No comments: