Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 2, 2011

Platinum movie suite @ e curve

hey dolls

* semua gambar hasil google :)

hari sabtu hari tu me kena keje, habis keje kul 10, so plan nak tengok movie.. masa tu keje dekat area pj. so me dan bdk tecik g tropicana city.. bile g tengok semua seat yg tinggal seat kat depan je.. adui sakit leher kalo tengok tu..



so g e-curve.... sama jugak full house... so me dah tarik muke, penat nak tengok jugak kung fu panda 2... so budak tecik cian kowt tengok me dah tarik muke dia belikan platinum movie... hahahaha suke2.. weee~~~

lawa kowt dlm platinum movie tu... siap blh lepak2 kat lounge tu... blh surf internet.. lepak minum2.... hehehehe then kat dlm tu luas kowt.... kerusi dia sgt comfortable... siap blh lujur kaki.... berapa seat je dlm tu







No comments: