Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, June 3, 2011

sunday at nandos

hey dolls


time nie makan kat nandos... masa tunggu nak tengok wayang kat o.u... budak tecik teringin nak makan nandos.. so pegi la makan.. time nie camera kat tangan dak tecik ... nie la yang jadi.. time nie aku nak panggil waiter.. nak mintak menu...

time nie plak aku tengah nak foursquare.. dia snap gak.... see my face dah chubby kan.. huhuhuuh tak suke la.....

lepas tu dia suruh pegang signage kat ats meja tu pastu dia susun botol sos tu depan aku la ape la... huhuhu aku layan je la... tengok la muke aku dah tahap lapar....

pastu aku plak snap gambar dia... huhuhuhuhuhu terus dia grab botol sos nandos tu.. heheheheh gediks uolls

pastu sampai la order kitaorg, aku mula2 plan nak ambik gambar satu2, ambik gambar air coke then food tu.. mcm kat atas nie... sekali dia bersuare " nie set saya , meh saya snap" huhuhuhuhu adui .. ok la snap ikut set la kan.. hahahahah




nie set budak tecik... hahahah ayam separuh... dengan air chocolate



 nie my set.... huhuhuhuhuhu ayam quarter..





nie lepas habis makan...wee~~~



No comments: