Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 21, 2011

melaka part II (melaka wonderland)

hey dolls


so the next morning tu, kitaorg bergerak dari home stay terus ke melaka wonderland... maklum la cuti sekolah time tu mmg la ramai orang kat sane... beratur panjang nak masuk... 


sampai2 je harus la beli tiket.. weee .. nie la harga nya...  tapi sorry to say la.. harga mahal tapi tempat dia tak seberapa la.. rugi2 baik g gambang... lagi berbaloi3


then sebelum g tempat lain, kitaorg snappy2 dulu, hahahahha baba tak ikut ok.. dia bz keje... 


untuk puas kan hati korang me tunjuk la gambar2 tempat mainan dalam melaka waterpark nie ok 


kitaorg lepak depan nie je.. senang n redup.. hahahhahaaha tapi air dia kotor giler.. tak sanggup nak mandi weyh..... takut naik gatal2




yang mandi pun diaorg nie jela.... 


huhuhu k lah bye


















No comments: