Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 22, 2011

melaka part III (zoo melaka)

hey dolls


wee~~ after balik dari melaka wonderland... semua kepenatan.. so semua decide nak rest dulu kat umah... petang tu me dan bdk tecik decide nak g zoo melaka... yang lain semua nak tdo... 


masuk adalah murah je.. dewasa RM7 je.... tapi letih ok nak berjalan.. hahaha bkn selalu pun so tak kisah la...


actually banyak gambar yg disnap oleh bdk tecik tapi me malas nak upload cuz t penuh plak blog nie dgn gambar2 haiwan2...


so korang tengok je lah ape yang ada ok .. :)







No comments: