Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 30, 2011

sepetang bersama

hey dolls


hari tu balik dari keje terus zass pegi jumpe dak kecik kat kota damansara, mula2 plann nak beli mkanan kucin then dinner jap pastu balik, sekali lain plak yang jadi.. nasib masa balik office tu jalan tak jammed, hehehe so sempat la snap gambar matahari terbenam... hehehehe



pastu dak tecik bawak kete plak, so tukar kete la, me naik kete dia kitaorg g beli makanan kucing kat kota damansara, then g the curve... sampai je macam biase cari kedai nak makan... so kitaorg decide nak makan kat little penang cafe...


maklumla hari bekerja the curve tu lenggang je... hehehhehe... so me mula nak order coke sekali kena bebel dgn dak tecik... ok la fine tukar order three layer tea, dia ambik cincau bandung.....


pastu dia order asam laksa, me order char keaw tiao, dia punye sampai dulu, sejak dia tau me ada blog rajin dia suruh ambik gambar makanan... hahahahaha mule2 me ambik je gmbar asam laksa tu sekali tu dia suruh ambik sekali dgn air dia.. hahahha siap dia sanggup pegang kicap tu... gilos gedik.. tapi tak pe i cyg u jugak walaupun u gedik.. hhahahah


hah nie gambar yg aku snap mula2 .. konon nak ambik mkanan je...


nie dia suruh ambik dgn air dia sekali .. air pink, baju dia pun pink... :P


pastu dari curve kitaorg g tesco, sebab esknya aku ada potluck kat opis, diaorg suruh bawak sambal belacan dgn ulam.. tu yg singgah tesco beli... hehehhe nie dah tecik sibuk pilih cili.... hahaha semua pun dia yg pilih.. aku bgtau je nak beli ape.. semua dia buat sambil mengomel2 sorang.. "nie kalo kawin nie, saya la yg kena g pasar nie" hahahahhahaha comel b.. i luff u! 







No comments: