Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 31, 2011

AAR pot luck

hey dolls


hari khamis hari tu office ada buat pot luck.. hehehe semua kena bawak makanan.. hehehehhe so kan dah ckp me kena bawak sambal belacan dengan ulam.... yg lain2 ada yang bawak nasi, yang bawk dessert la ape la...


yang bawak nasi nie is our marketing manager, hahahaha ingat kan dia dah siap masak rupenya dia bawk beras je.... dia masak kat opis terus.. hahahaha terus ada rice cooker sebelah faks machine.. hahahahah gigih giler i tengok dia basuh beras kat sinki...hahahah


then letak semua lauk pauk atas meja... sementara tunggu semua ada..meriah betul.. macam2 color ada kat situ... :) 


perut dah lapar giler tapi ada yg kat bawah la ape la so kitaorg snappy dulu dalam opis...wee~~~ sopan tak saya pakai baju kurung.. hahahaha malas namanya tu nak pilih baju...




yeah nie lah lauk pauknya... lapar ok tengok lauk2 nie


nie yang semuaorg bawak la ok...




nie ulam2, and sayur goreng

sambal belacan, sambal telur, ayam masak lemak, sambal ikan bilis, ikan masin dan acar buah



nie plak desser, ada carrot cake, air twister, buah oren ... weee~~~

nie plak lauk yang me ambik... disebabkan pinggan kecik, tu yg nampak penuh.. padahal nak cover line tamak ambik banyak.. hehehehhehe me makan tambah dua kali kowt....

nie plak lepas makan..kow tengok masak lemak licin.. hehehehe.. nie pun ada yang makan second round.... hahahahaha












1 comment:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tetiba rindu tempat kerja sementara dulu. Setiap bulan ada pot luck :D