Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 16, 2011

sunday morning

hey dolls 


last sunday awal giler aku bangun sampai dak tecik tu pun terkejut. yelah dia kul 8 pg dah masuk keje... bile aku bgn aku msg dia, dia suruh aku tdo balik... hahahhaha mamai kowt tapi aku tak leh tdo dah.






 terus aku bgn siap2 g bwak myy lil zoey service. kejap je service tu sebab tak de org lagi time tu. pastu terus bawak dia g mandi. hahahhahaa suke tgk dia bersih... sorry lupe nak rotate gmbr....


balik tu terus bersihkan tank totis..ok skrg rasa nak lepaskan totis kat tasik la sebab dia dah besar sgt... kesian tgk dia dlm tu mcm sempit plak... tapi takkan nak lepas kat tasik sri gombak... mcm tak best je....


owh totis dah nak masuk 5 thn ok... huhuhuhuhu giler lama .. ok tu je takde cite pun nak cite.. sebab dak tecik bz wat ot .. hurm jarang ar kuar.. so weekend nie misi adalah nak hasut dia jgn keje ot .. hahahaha blh tak mcm tu? tak la suruh dia ot ahad je.. sabtu spend time dgn me k.. :)





No comments: