Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 15, 2011

af9 konsert minggu 1


hey dolls




ok last week tak tengok pun konsert af9 . kuar dgn bdk kecik sebab dia kena ot la weekend. cari duit lebih... so xpe... sabar je.. kena bertahan skit.. so blh kuar dgn dak tecik ptg.. tu pun pas puas pujuk dia suruh balik ot kul 4.. hahahha giler kejam...




so tgk konsert ulangan af9 minggu 1 ari ahad, sumpah ckp tak best langsung ! mcm konsert ape pun tak tau.. budak2 af nie tak training ke ape.. buat tambah dose je aku duk kutuk2 kat twitter walaupun lambat sehari dari org lain kutuk....


mlam tu yg terkeluar ialah laika.. actually dia perform ok je. may be sebab muke dia nampak serius sgt... padahal dia lawa je aku tgk.. hahahhaa ntah la tak tau la voters pilih mcmne. suare nera tu kelaut pun vote tinggi.



yang best malam tu afif la.. yang lain out of this world. hahahah dah la wat sakit hati je aku komen byk2....

No comments: