Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 18, 2011

ana Raffali

hey dolls


actually benda nie dah lama, tapi lupe nak buat entry...hahahaha biase la mude2 nie kan.. ceh perasan muda..


kalo korang perasan gambar kat atas ada org ckp muke me mcm ana rafali (click utk tumbesaran ek)...hahahaha mmg tak la kowt... pastu duk cite kat bdk tecik... dia duk gelak2 pastu dia ckp ada la skit...lorh.. pastu since ana rafalli menang AJL terus dia berangan Ana rafalli tu awek dia.. hahahahhaha


pastu cite kat my sis.. dia pun ckp, kawan dia kata muke me mcm ana rafalli.. oh my.... hahahaha tak la... features je kowt sama... sama2 bam2 kat pipi.. hehehehe cube korang tgk betul2...









No comments: