Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 20, 2011

maharaja lawak minggu 3

hey dolls

since maharaja lawak dah takde dekat astro prima, jadi aku tak tgk pun jumaat ari tu, sanggup tgk kat utube je.. hahahha gile keji.. padahal berapa belas je pun kalo subscribe pakej mustika tu. 

me masa nie duk kuar lepak dgn sara n zura, so tak tgk twitter pun, dak tecik yg sibuk duk update.. sempat gak gado pasal nabil.. me dah ckp dgn dia kalo nabil perform call, dia ingat me nak dgr ikut radio, dia tak call pun.. hahaha terus emo...

ok minggu nie maharaja lawak start dgn 2 penyingkiran, iaitu kumpulan WAI and kumpulan XN3. nie sambungan minggu lepas punye... ces.... Amir terselamat lagi.....

ok persembahan minggu nie tema muzikal... so dimulakan dgn usop wilca nyanyi.. hahahaha mmg lawak la.. terbaek kowt!..... tak caye cube kome tgk video nie...



ok walaupun me peminat setia nabil, tapi minggu nie JOZAN mmg terbaek la, hahahaha giler lawak... ada peningkatan la dari minggu dulu... serius mmg lawak sgt..





kumpulan sepah pun kelakar giler.. shuib nyanyi lawak sgt..... dgn rambut dia tu.. hahahahaha tak boleh blah la...




then baru la nabil, nabil lawak jugak tapi kurang ummph la.. something is missing somewhere..... tapi tetap best gak...




then kumpulan balas, ok tetibe me rasa budak chubby dalam kmpln balas nie comel... hahahahha ngok tak.. geram plak tgk dia... tapi me tak tau nama dia sape pun... diaorg mmg suke buat double meaning jokes.. hahahah nie baru sama taraf dgn karipap tu..




and kumpulan yg terkeluar malam tu adalah kumpulan R2... hurm pelik betul si amir nie stay... padahal bkn best pun.. tak paham2 




No comments: