Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 21, 2011

bukit tinggi 2011

hey dolls


last weekend bawak dak tecik g bukit tinggi. me jadi pelik betul sebab dak tecik sah2 org pahang, tapi dia sendiri tak pernah sampai tempat nie....


tempat nie sgt relax... sgt suke.. dia x sesejuk genting tapi tak de la panas sgt.... ok la masa tu pun tak ramai org sgt...  budak kecik la excited lebih sebab dia tak pernah naik bukit tinggi nie... he he he 


so mula2 kitaorg jalan kat area situ, naik tower, then dak tecik sibuk nak tgk swan tu... hurm so g la jalan sane, masa sibuk ambik gmbar swan tu ada a few tourist from thailand.
nak tau dia punye excited nak ambik gmbr kat situ sampai me rasa penuh je gmbr dgn swan... hahahahha kalo tak caya, korang tgk la...


pastu kitaorg g japan tea house, tapi tak ambik gmbar pun sebab takde benda lagipun kitaorg bkn pakai camera dsrl ... then kitaorg turun bawah g rabbit park, masa nak turun bawah tu blh plak terjumpe kawan dak tecik kat guard house yg entrance kena bayar, lama plak tu diaorg sembang... huhuhuuhu, pastu dia masuk kete muke nak happy sebab dia kata pasnie naik bkt tinggi free je sebab dia ada cable. hahahahah tp ayat yg tak blh blah member dah tecik ckp muke dia mcm zizan raja lawak.... miahahhaha tak ley terima aku dgr...


then masuk rabbit park 3 ringgit sorang, hehehehe..... me yg excited lebih cuz tak pernah tgk rabbit dekat2.. hahahhaha jakun skit.. so tu je lah cite kami last weekend, then terus turun kl...







No comments: