Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 22, 2011

scre4m


hey dolls


balik je kl, terus g tgk wayang kat e-curve...mula2 me plan nak tgk senjakala, tetibe masa otw tu nampak poster scre4m! hurm ape lagi tukar fikiran la...


kalo korang follow cite scream korang tentu dah paham jalan cite dia kan? berangin je aku dgn dak tecik.. dia tak follow cite nie pastu nak emosi, kejap kang emosi dgn org yg duk bgn g toilet, kejap dia emosi kenape semuaorg nak bunuh sidney tu....hahahhahaha lawak tul.. pastu bile tanye dia asal asyik emosi je, dia jwb dia period.... hahahahhahaha


ok cite nie agak classic jugak la... dah lama kowt cite nie... hurm jalan cite dia mcm biase2 tak byk berubah... tapi sgt suke rambut hayden. style siut! entah adengan terkejut tu byk la tapi biase la wayang byk potong...menyampah betul aku..... for me cite nie dah jadi boring... tak tau la korang kan..


ok next me nak tgk cite roomate plak.. bile mase aku nak heret si dak tecik nie pun tak tau.. duk bz je memanjang... hurmmm tapi tak pe cari duit lebih.. so kena la sabar skit..






No comments: