Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 23, 2011

the chicken rice shop

hey dolls, 


last monday me cuti.. bosses tak de g dubai... so ape lagi cuti sakan la gwe.... hehehhee so bgn dah kul 10 pastu duk main msg dgn dak tecik semua.. sekali dlm kul 1 dia ckp rindu... alalalala siannya dia.. me suggest la jom jumpe for lunch kan? mule2 dia ok pastu bile dah jumpe moody.. tau sebab ape? dia kata kejap sgt... tak puas jumpe... mak aih... hari sabtu dah jumpe, ahad jumpe lagi dan isnin jumpe lagi still rindu.. isyh2... bahaye nie b!hahahhahaha
me layankan je la.. so teman dia makn kat chicken rice shop, pastu me kan tak ley minum minuman bergas, so tukar la soya, sweet sgt dak tecik pun tukar air dia.. hehehhe.. dia mmg mcm tu.. ari tu g mcd pun dia buat benda yg sama, dia tak nak me terliur tgk air gas tu.. sweet kan? ada lah dlam sejam jumpe dia kejap... me puas je jumpe dia... skrg dia duk bsing gigi dia sakit, pastu keje asyik ot je.. 





No comments: