Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 4, 2011

pengacara & pengetua AF9

hey dolls


demam af9 sudah bermula... kenape? sebab saya sendiri pun sanggup tak kuar sabtu malam semata2 nak tengok konsert tirai AF9. hahahahahha salah satu penyebabnya adalah
PAK NIL is back uolls! hahahahahaha....


sangat suke Pak nil .. pengacara no.1 Malaysia kan? lawak dia, cara dia bercakap, ceria je.. hahahahha suke sgt... so far takde yg boleh tandingi pak nil la... tgk baru2 nie ABP pak nil gak menang! hahahaha suke2....


pasal pengetua plak, i was hoping for Ahmad Dhani jadi pengetua... yelah satu kelainan kowt, terutama nie final AF, so biar la lain dari lain skit, and plus kita semua tahu tahap kegeniusan ahmad dhani mcmne... hahahhaahhaa and he's hawt! hahahahahah tapi tak pe saya tak kisah sebab pengetua yg skrg pun sgt best!


pengetua skrg of course semua pun dah tau, AMY search! peewit! hahahahhaha.. ok jugak, tapi saya nak tgk amy search nie garang ke x, tgk dia mcm cool je.. relax je...  takpe2 kita start tengok mlm nie k.. hahahahah 


klah pic credit tu pakcik google.... pasal konsert tirai jap g sy review....





No comments: