Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 5, 2011

tirai AF9

hey dolls


ok review time utk konsert tirai AF9, sy dah pilih 2 peserta favorite, hee hee... suare mmg terbaek and boleh dipolish lagi .... tapi tak tau la kan..AF penuh kejuta, harap mereka berdua bertahan la sampai ke final.....


so the first peserta is Amir :





sangat best kan suare dia.. relax je.... hahahaha comel je org dia , in other words short la.... hahahhahaha.. suke hope ada improvement k.. jgn mendatar je dik every week 




the second one is miza:




sangat best kan suare dia..terutama lagu english, sgt sesuai vokal dia, mmg betul la jeniffer hudson malaysia,....  mmg mula2 dgr terus dah minat, tapi tak tau la org malaysia memilih rupa.. cume lagu hey ladies mcm ada something wrong....


entah tak sabr tgk konsert yg pertama!







No comments: