Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 4, 2011

maharaja lawak minggu 1

hey dolls


korang tgk tak maharaja lawak.. ok  fine dah basi tapi tetap gak nak cite.... hahahahahaha yg nie best of the best la.... so far episode 1 ok la.. ada yang lawak and ada yg biase je and ada yg blur.....


sebenarnya baru tgk hari nie kat opis.. versi utube... hahahahaha so meh la jadi pengkritik tak berbayar....


 



sangat suke lawak nabil, dis is the reason kenapa saya suke dia dari dulu, tapi sebabkan byk sgt controversy dia jatuh......mmg sakit perut la tgk nabil punye part.... hahahhaa ok nabil please la buat comeback and keep ur image clean awk tu blh g jauh! :)





and then suke sgt lawak kumpulan balas nie.. double meaning sgt, tapi standard la.... benda common kowt, mcm la yg tgk tu semua baik sgt kan sampai tak leh terima lawak double meaning nie... ayat memkaripapkan tu yg tak tahan. hahahahaha










jozan



tapi agak dissapointed jugak dengan jozan, lawak dia biase je.. agak cliche la.. tu la over confident kowt.... takpe next time ada lagi....


group lain mcm R2 and jambu pun best jugak.. tapi nabil tetap di hati k! hahahahhaa





No comments: