Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 11, 2011

maharaja lawak minggu 2


hey dolls


tengok tak maharaja lawak hari tu? ngeh ngeh ngeh.. mule2 mcm hampeh sakit jiwa aku tgg yg lawk, tapi tak lawak2... sambil tgk maharaja lawak sambil jadi juri tetap kat twitter dan duk bz sms dak tecik.. dia duk sibuk sokong jozan , saya plak penyokong tegar nabil...hahahhahaa.. ok la untuk episode ke 2 nie aku rasa yang lawak sekali kumpulan jambu la.... terutama pas zila bakarin







second best go to nabil la bro! hahahahha mamat nie buat lawak the series plak sambungan minggu lepas.. giler kiut... sampai gado dengan dak tecik pasal hal nie je...






kumpulan sepah punya lawak pun best... tak paham kenape kumpulan sepah nie lambat naik kat industri padahal lawak diaorg ok je.. kelakar la n fresh compare to jozan.. bwek... hahahhahaha









lawak kumpulan jozan kelakar jugak, cume lawak diaorg biase je la mcm dah basi... jozan jangan la menang ats dasar peminat je.. korang buat la effort skit.. aduit.....






No comments: