Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 8, 2011

atilia & lat

hey dolls


last sunday bawak my lil sis g istana budaya, kitaorg dah tgk dah lat tapi dia nak jumpe atilia plak.... peminat katanya.. tapi bukan dia yg minat pun my second sis yg minat


so ambik la cd atilia dia bg kat atilia sign.. terus upload kat fb.... tag si gemuk kat melaka tu... hahhahahaha.. suke gemuk tu... kitaorg tak tgk teater tu pun just lepak kat opis belakang tgk diaorg wat keje... tq atilia!


kebetulan plak ada birthda 2-3 org budak termasuk datuk lat, diaorg celebrate la sekali tu yg dapat cuppies lat tu... hehehehhehe


No comments: