Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 20, 2010

#23111-460 Bandung part 2

hey dolls


second day ape lagi zass... ke pasar baru..kul 930 pagi dah terpacak kat situ.. hahaha kedai baru bukak... kalo duk kat pasar baru semua ada, baju, telekung, kain, handbag, kasut, semua la.... 




mmg lenguh la kaki jalan kat sini.... ada 7 tingkat.. so kalo dtang pagi confirm la balik petang... harga dia mmg murah...compare to kl la kan... tak banyak ambik picca cuz bz bershopping and biasa la nama pun pasar of course la sesak.. tapi jgn risau sini fully air con punye! hehehhe


then lepas dah penat shopping kitaorg pun lunch la kat food court dia.




ni ape ntah nama dia .. mama punye



ni mee bakso! sedap giler!mine

ni nasi ayam timbel.... makyang punye


ni meehoon bakso dayana punye


ni apentah nama dia... kat warong penyet pun ada..

lepas tu kitaorg ke terminal tas... nama pun tas so mesti la handbag with some shoes..... tgh survey2 mane yg patut.....
























2 comments:

*she's s0 e!Ra* said...

hi callina, I pon baru blk from Bandung. Best kan.

KaLiNa MeLiNa said...

hi eira... haha best sangat! nie mesti banyak shopping jugak nie