Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 18, 2010

#23111-459 Bandung part 1

Hey dolls


yes actually my flight to bandung kul 830 malam. tapi flight retime kul 1130. nasib kat rumah lagi masa dapat msg dari air asia tu.... so dapat melepak2 kan diri di rumah dulu... tapi azab la menahan mata dari tido...


before flight call dulu sape2 yg patut! ehem2 hahahahaha.... then off to bandong.. fyi saya tak buat roaming ye my phone.. bbm and all application berfungsi dgn ada nya wifi sahaje
arrived bandung around 230 am bandung time... sampai check in kat hotel terus zzzzzzzzzzz... mengantuk... pagi pun bangun around 11 jam bandung.. fyi bandung lewat sejam dari malaysia.. this trip yg pegi my mum, my lil sis and my aunty


pak supir datang ambik and kitaorg g detropis... selalu kalo i g bandung mmg akan duduk sini punye... senang. ada kat entry dulu...  g de tropis anta barang. then zasss ke jalan dago ke factory outlet dia... miahahahaha




my favorite place... walaupun mata penat, tetap shopping uolls.. tapi sebelum tu bagi uolls tengok scenery kat bandung.. walaupun panas kat sana compare to last time i go, tapi dia breezy tau! so not a problem to me


kat sepanjang jalan dago ni penuh f.o.. korang masuk je. standard ada yang murah ada yg pricey... tapi tak banyak beza pun.. shop till u drop k ladies.. baju branded sangat senang nak cari kat sini.. ori ok but reject la.. tapi tak de rosak ape2 pun.. biase aje...heheheh



after penat berjalan di jalan dago kami makan dulu, tak banyak beza pun dgn makanan malaysia.. cume diaorg macam kelantanese skit suke manis2. me not loike at all. kitaorg makan kat salah satu factory outlet dia... harge dia biase je.. setiap fo ada cafe dia... hehehehe macam expensive tapi harga food dia murah je..






ni nasi goreng biase extra pedas ok!



ni nasi ayam penyet... banyak gak kat malaysia nie




ni nasi ayam timbel...





as for dessert ice cream durian.. yummy.. ms.miller sile menangis ! miahahahaha




yours truly with her nasi ayam penyet..


















2 comments:

::PoRcUpiNe:: said...

best nye g bandung kan..
i suke sgt g rumah mode:)

KaLiNa MeLiNa said...

hahah tula i pun suke rumah mode! :) selagi duit tak abis tak mao balik kl .. heheheh