Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, January 22, 2010

#23111-299 Adnan Semp-it

DIMANA ADA KEMAHUAN DI SITU ADA HIGHWAY





sebelum berangkat (ayat tak blh blah) hehehe.. sebelum pergi krabi ari tu; sempat gak la tgk cite adnan semp-it... dah semuaorg duk update kat status FB cite nie best; aku heret la babe pegi tgk time tu gak.... 


tak dinafikan mmg best giler.. pecah perut aku gelak tgk cite nie; tak abis gelak dia buat lawak lagi.... lakonan sam dlm nie mmg berkesan giler.... huhuhuhu..... yg best ayat2 yg kuar dari mulut sam seperti :-


* i don't want banana fruit two times ..... dgn muke yg selamba badak dlm meeting room yg penuh dgn dato2


* siap panggil dato2 kat situ "pakcik and all pakcik"


* part angah raja lawak duk nyanyi karaoke
* ayat along " kerana nila setitik rosak rempit sebelanga"




g la tgk mmg puas hati; aku bg 4 bintang 



Sinopsis:



Mengisahkan Adnan, seorang mat rempit yang berusia lingkungan 27 tahun. Adnan atau lebih dikenali sebagai Nan Sempit di kalangan rakan-rakannya adalah seorang anak yatim piatu yang dibela serta dijaga oleh makciknya sejak kecil selepas kematian ayahnya. Namun dia berhijrah ke Kuala Lumpur kerana tidak mendapat kasih sayang dan layanan yang baik dari keluarga makciknya. Di ibu kota, Adnan tinggal bersama Macha, abang saudaranya dan menjadi tempat dia meluahkan rasa hati. Dia mula hidup di Kuala Lumpur dan bekerja sebagai mat despacth di sebuah syarikat swasta dan menyimpan perasaan pada bosnya,Nadia.







No comments: