Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 28, 2010

#23111-305 Habis madu sepah dibuang

hey dolls



huhuhu kita take a break jap ek dari cerita krabi.. cuz i macam malas je nak nak update.. idea tak de mari... huhuhuhu


so now kita cite pasal gosip hangat minggu nie; ape lagi kalo bkn kes saman menyaman artis2 malaysia kita.. based on my point of view la.. tak yah la nak saman2 nie.. bukan nya ape.. industri hiburan kat malaysia nie pun bkn besar sgt.. pusing2 jumpe jugak kan??? so nak buat ape buang duit buang masa saman2 org...


i bkn backup sesiape pun; i bukan peminat mereka; neither of them..... huuhuhu... for me la; kalo korang pernah sayang org tu dulu bile tak de jodoh; tak yah nak aibkan sesape. dia nie tu la dia nie nie la.. wat pe; masa bercinta semua baik; semua manis... tapi bile dah clash semua jahat semua teruk.... aiyoyo.. simpan dalam hati sudah.. nape nak pegi bukak cite kat press. tak paham2....kan dah kena saman.. kesian mak dia owh.. sampai sakit dgr gosip2 liar ini....


pls la tak yah ego sgt.. tak kemane ego awak tu.. ape salahnya awak mintak maaf.. plus kisah awak dgn dia dah lama berlalu. kenape sibuk2 nak buat statement skrg... pls...be matured....baru org respect.. ni tak, sibuk nak tulis kat blog kisah org lain.... 


entah la tak paham sikap manusia nie kadang2.. saya tak tau kebenaran gosip2 liar nie.. tapi saya sgt respect cara lelaki tersebut mengawal keadaan.. dia cool; relax. any statement yg dia buat pun tak pernah nak kutuk org.... itu baru org terpelajar... ;p (bangga jadi student uitm jap) dah tak tahan sgt baru dia saman... 


kita tgk jelah kesudahan nya nanti.....saya yg mengomen berdasarkan pandangan mata kasar...




xoxo


No comments: