Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 14, 2010

#23111-298 Pre - Krabi

hey dolls!



huhuhuhhu... skrg nie berada dlm vacation mood.... tak sabor nak travel... seperti gambar diatas.. krabi babe!!! 


hahahaha tak sabar nak sunbathing! gilor ape aku nak sunbathing... skrg pun kulit dah kelabu asap kalo  aku sunbathing sure lepas nie aku kena tukar nama jadi BLACK!!!! haahahhaaha yelah yang pegi dgn aku semua stock kulit cerah tak pun kuning2 la.. aku je kelabu asap; kena pakai cap  and sun block lebih skit ar... huhuhuhu


untuk trip nie kitaorg plan nak buat ala2 amazing race la kunun.... tak nak book hotel; nak g cari kat sane.. haish..... kalo tak hotel tido je lah tepi pantai yek! persediaan.... cewah siap ada persediaan tu.... aku ada research skit ape yg best kat krabi.... so nanti tak la mcm org budus kat sano.....


map kat bwah nie adalah map phi2 island.... aku pun tak tau nape aku upload...mungkin kerana kegatalan tangan ku... huhuhuhuhu... ow ye aku pergi ahad nie and akan kembali on thursday evening.. huhhuhu harap2 la kulit ku tak rentung!!! ok bubye



xoxo,


No comments: