Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 16, 2009

#23111-280 2012


yes dah tgk jumaat lepas.. giler ramai org beratur nak g tgk cite nie... hehehhee ermm mmg best la... and agak takut jugak la tgk cite nie..... tgk macam ne dunia nak kiamat kan... dengan tsunami besar....  cuak gak la.. and membuat kita terfikir what will we do when this happen? hahhahaa tapi ada gak part yg tak logik.. terutama part hero dia drive kete nak g airport laju giler and still blh survive dari bangunan runtuh; tanah merekah and tenggelam.. and also the last part bile ada kapal yg diaorg naik untuk save kan diri dari kiamat.. mcm tak logik... nie bukan zaman nabi noh yg ada bahtera nak selamatkan kita.... sebab kita pun dah diajar once kiamat bumi akan musnah... tapi tu bg org islam la.. bagi diaorg tak kowt... hehehhehe so ape lagi pegi la tgk ...... i bg 4 stars la



No comments: