Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 18, 2009

#23111-281 DVD review



hey dolls


disebabkan aku nie banyak masa lapang sgt; so dengan rajin nya telah menonton dvd babe yg berlambak2 kat umah dia... hehehhehe.. aku jangan harap la nak beli dvd.. memang pemalas tahap dewa... so pinjam kat bf je lah yek! saving skit duit.... hehehheeh so marilah kita buat review...


1) OBSESSED




Cite nie ok la; and agak menyakitkan hati jugak cuz benci giler tgk pompuan psycho tu..hehehhee tapi dat guy pun mula2 gatal.. sape suruh g flirt2 kan betine bodoh tu dah syok kat kow... sian beyonce.. hehehhehe emo plak.... lakonan ali larter mmg menjadi giler... beyonce plak so-so la... ape2 pun stil enjoy dis movie... 




2) how to lose friends & alienate people

hehehe tajuk bukan panjang lagi, movie nie biase je boring pun ada jugak.. nasib ada megan fox yang hawt tu... hehehehe tapi biase dia mesti melakonkan watak2 yg ala howt and digilai ramai.. ermm tak tau nak review ape...




3) the ugly truth



cite nie sangat best.. dulu katy adalah memekak suruh pegi tgk cite tapi haram aku nak g tgk.. hehehhehe so bile tgk dvd baru tau cite dia best.. its about relationship between a guy and girl la.. sgt best and ada some useful tips.. hehehhehe



No comments: