Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 21, 2009

#23111-267 MiDdle Jari



hehhe lawa pics tu.... geram noks.... tak paham betul la dengan driver2 lelaki kat malaysia nie... bkn driver je penunggang motorsikal pun sekali.... kalo diaorg marah tu kan mesti la nak angkat middle finger... as if kalo kow angkat tu org yg berada di pihak lagi satu tu akan terasa la... yg pelik nya kow tunjuk jari kow pun.. org tu pun ada jari tu jugak...


konon2 feelin marah sgt la tu.... tak paham aku la dgn perangai lelaki kat malaysia nie.... terutama masa driving...

huk..huk...




No comments: