Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 21, 2009

#23111-269 ZOE first Kiss


hahaha ini adalah zoe punye first kiss... salah aku pun.. sensor aku tetibe tak bunyik and then ape lagi time reverse aku terhit kereta belakang... kejadian nie berlaku awal pagi before aku pegi keje. tengah elok2 aku reverse nak kuarkan kete terus langgar kete pakcik sebelah umah aku.... so ape lagi jadi kes langgar lari la..... sampai skrg aku tak bgtau jiran aku tu... hehehehe jahat tak.....?????????



 
petang tu ape lagi; kena la bawak zoe pegi workshop and repair and spray ape yg patuts..... ongkos semua dlm 120 termasuk polish kete mak aku.... hehehehhe



 
dia betul kan bumper skit and then dia spray the whole bumper balik takut kalo spray separuh color lari


 
 
 

gambar2 kat atas aku malas nak buat caption; tolong paham sendiri yek.... adios




1 comment:

Kisses from Slave said...

Hi there! Contact me slaveforfem@gmail.com