Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers




Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, October 15, 2009

#23111-325 Salam Dari Korea


perkara wajip aku kalo bukak blog nie mesti tgk Feedjit; nak tgk la sape yg view aku kan..sekali tu masa aku tgh tgk nampak korea punye bendera... hahaha aku agak confused sape yg view aku dari korea... hahahhahaha tak caya???meh aku bg close up skit

 
haahahaha.. kan? lupe plak ada sorang kawan aku kat korea skrg.. tgh bercuti... hehehhehe nasib dia tegur kat FB semalam.... so tau la dia yg view blog aku..... korang nak tau ke sape dia???




deleilah... hahaha gurl enjoy ur holiday k...... thanks view my blog dari korea... hahahah dari korea tu jgn main2..... dee, tolong usha2 kan mamat korean yg mane yg stylo2... ambik pic diaorg pun jadi la... buat cuci mata kitaorg kat sini... tetibe cover line pakai "kitaorg" padahal aku je yg nak tgk..... hahahahhaha tapi katy pun mesti nak kan? hahahahha

jgn lupe ole2 k.... loves u babe.. take care...

xoxo (sile baca dgn nada suare gossip girl)




1 comment:

criestz said...
This comment has been removed by a blog administrator.