Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 31, 2009

#23111-267 HIPOKRIT SIZE XXXL

* entry kali nie agak emo skit yek!
huhuhu... tak tau la nape hidup kita dikelilingi hipokrit..... hahaha... kita tak kisah tau kalo korang nak jadi hipokrit tapi kena la bijak pandai...ini bermaksud..(cece tetibe ayat poyo keluar)..... kalo korang tak suke org tu tapi depan org tu korang berlakon baik; but di belakang, korang kutuk giler vavi org itu; korang kutuk plak dekat bf kwn baik bdk tu; of course cite ni akan sampai ke telinga dia.... miahahahha..... ok let me story ape sebenarnya terjadi.....

korang ingat tak kisah ini? yes, the kes is settle tapi entah la; for me; i susah nak percaya orang; once i dah percaya org and org tu buat F**K; tiada maaf bagi mu..... bkn saya pendendam or ape... ye saya dah maaf kan salah dia.. tapi untuk saya lupe mungkin tidak la.... or nak saya percaya org tu balik pun mungkin tidak....
so bile saya tak suke something; saya diam je and yes im being hypocrite bile depan dia saya buat baik; kenape saya buat mcm tu?



  1. dia tu kawan baik babe saya; so mcm ne saya tak suke sekali pun dia; i still have to respect my babe fren..... same goes to my babe... i dont have to like him tapi i akan respect dia as kwn bf saya


  2. Let me quote dia ckp kat  saya " kalina ni berfikiran sempit; tak open" owh yes... ye saya berfikiran sempit and tak open; sebab tu adalah hasil didikan mak ayah saya.... saya tak perlu  berfikiran open just to fit in wit u; sesempit fikiran saya; i dah done my degree; i got my own car; what do u have? u only have A BIG MOUTH!!!!
owh yes; i already talk to babe about this... (tetibe GEDIk) nak cite kat babe plak... miahahaha.. biar la dia babe saya ape! saya cakap saya tak suke "BA" and i wont lepak2 dgn diaorg lagi....

semalam i chill with my girls... kami semua meluah kan ketidakpuasan hati terhadap "BA" and the "PRINCESS" . bkn kita org tak nak bersemuke dan talk to them, tapi itu adalah pointless........may be its time kitaorg tak lepak lagi dgn diaorg.  huhuhu..

tetibe my girls cite diaorg ckp "BA" ckp KALINA ADALAH HIPOKRIT PALING BESAR SEKALI....... hahaha tq for the title.... saya suke!.... owh i hipokrit size XXXL; hahahaha yes.. Girls, u hypocrite size ape? what happen between me and my babe; hal kitaorg la; takde kena mengena dgn u! unless hasif or me mintak pendapat u.... kalo mintak pun as a "good" fren takkan la u nasihat kan kawan u dgn bg nasihat yg blh menyebabkan kitaorg bertambah teruk..... betul tak? plus please listen to both side! ke u tak belajar agama... kita tak blh judge org kalo dgr sebelah pihak je... nanti telinga kita sebelah busuk sebelah tak.... miahahahha... tapi "BA" memang busuk pun!

pastu the best part "BA" ckp kalina sile cermin muke dulu yek! miahahah ye2 nanti bday present saya "BA" bagila cermin... saya tau saya tak lawa or tak hawt mcm "puteri" dia tu....tapi saya sedar diri... saya tau saya pendek; itam; debab skit; perut muncit skit; gigi kecik and senget and mulut kecik; sore mcm katun..... ye... saya sedar tu semua... tak yah
BA nak bgtau.. sebab tu saya tak pernah ckp saya cantik pun.. cume kiut je... miahahaha...


  • kalo BA rasa2 saya ni tak layak untuk asip pun tak pe; saya tak kisah; (miahaha kisah gak; tapi nak buat macam ne asip nak kat saya; kalo asip tak nak ada org lain nak; opss perasan plak; Dee; Cermin please!) miahahhaha


  • kalo BA nak ckp saya ni tak bersyukur dapat asip yg comel tu; pun saya tak kisah; (yes.. asip tu comel; tapi saya pun omel gak! miahahaha kalo tidak nape ada org nak kat saya lagi?)


  • Kalo BA nak ckp Puteri dia tu perfect pun saya tak kisah; (saya tak kisah cuz ALLAH tu cipta setiap manusia tu ada kekurangan dia; org tak ingat tuhan je ingat dia PERFECT!!!!!)
saya mmg tak kisah. cuz ape yg BA ckp tak jadi kudis pun kat badan saya!!!!

kan dah kata entry nie emo skit.. skit ke mcm banyak je.... miahahaha.... takpe la malas nak tulis dah.... penat.... saya nak g beli remote control jap. cuz BA kata saya suke control asip; katy u nak beli LIFE tak???? ada jual tau, herbalife @ total life? BA kata u tak de life......

miahahahha tolong sepak saya laju2






3 comments:

Anonymous said...

oh my god girl! mmg panas ;a ypu post this time.. haha angry huh? so when r we gonna get the big mirror? ikea tgh sale nih.. haha

criestz said...

tau xpe.. nk hpkrit pndai2 la kn kn..

B for bodo
U for untuk
S for sape2
Y for yang
S for stupid

ahh ak da mule mrepek..
dah2 nnti lg mrepek... =P

KaLiNa MeLiNa said...

criestz - tu lah pasal dia memang BUSYS banyak!!!!!!!!!!!!!!!!

anoy- mcm tau je u sape.. miahahahha.... tu la i nak beli dlm next week