Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 3, 2015

ANNUAL DINNER TAM CAPITAL


salam dearies

cite yang dah lama simpan tapi baru nak update... nie masa annual dinner husband.. tema bollywood.. yeah mmg tak la ummi dia nak beria2 .. mula2 plan nak pakai dress biase je.. cuz membazir beli baju tapi pakai sekali.. 

ada baju punjabi tapi tu zaman anak dara dulu.. tak muat dah nak pakai weyh... tengah2 punggah almari .. jumpe kain saree yg crew bagi dulu.. tak buat ape pun.. ape lagi dengan pantas bukak u tube tengok mcm ne dia ikat sari.... 


yeah baby... berjaya belajar dalam masa 2 jam.. hahaha.. so ummi je ikut tema.. babah n NDQ tak ikut.. sampai sana NDQ lebih suke kejar balloon..

keras rasa duk situ sebab tak kenal sesape pun.. tapi nie mmg last la join company hubby punye annual dinner..tak minat sgt sebab tgk org melayu minum minuman keras depan kids..

i dont mind if u want to drink but dont do it in front of the kids... seriously.. tak enjoy langsung.. ntah la.. nama pun bawak family ... so pkir la skit... 

tapi biasa la no comment ..... :)









No comments: