Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, October 11, 2013

Lahirnya baby NDQ ke dunia

hey dolls


nie la intan payung saya... Baby NDQ... Lahir pada 19 Aug 2013, pada jam 7.48 malam, awal 2 hari dari birthday babah dia.... hehehehe  berat masa lahir 3.3 kg....



Berakhir sudah perjalanan kalina mengandung  selama 9 bulan dan bermulalah hidup sebagai seorang ibu kepada seorang baby perempuan yang berambut lebat ni. hehe. Terima kasih dan syukur ya Allah atas nikmat yang paling besar dalam hidup..




Baby kalina beberapa jam selepas dilahirkan. tapi time ni  masih dalam bilik lagi,tak keluar lagi doctor tengah dok jahit. hihik. Semua yang tengok baby kalina, semua cakap baby lebat. Dalam hati, patutlah time mengandung, perut kemain gatal lagi. Orang cakap kalau perut gatal, tandanya rambut baby...hihi


Last but not least, terima kasih kepada semua yang mendoakan kalina daripada awal hingga lepas bersalin :) Terima kasih juga untuk semua yang wish tahniah.

Ramai yang dok tanya-tanya, ape nama baby girl kalina ni. InshaAllah, mengikutkan sunnat, masuk je selepas hari ke-7 nanti, Bukan bajet mcm Retisss ye... Nie pun mama tak bagi post gambar baby girl until 3 month.... Tak bagi orang tegur..... Takut nanti terbantut pembesaran dia.. sebab tu lambat update.. hehehe

Assalamualaikum, ada masa lagi nanti kalina buat entry lagi panjanggg..

No comments: