Walk to Remember

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, September 7, 2013

review DSH


hi dolls

aku choose nak beranak dekat DSH melawati... sorry to say.. memang ini first and last la aku beranak kat situ... cukup mengecewakan....bayar beribu tapi service macam !%Q#$%^..

nie list ye benda yang aku tak puas hati :-


  • bayangkan katil yang digunakan katil zaman bile ntah.. tak selsa langsung, siap ada kayu lagi kat kepala katil tu... 
  • then nama pun maternity wad, sah2 pompuan yg duduk, boleh tukang cuci toilet tu lelaki and main masuk je... cuci toilet n ambil sampah......
  • bile mintak air masak n tissue sampai ke sudah tak dapat ye!!! samapi kitaorg kena mintak beribu kali..
  • ada nurse yg aku anti kat sni.. kasar gile cara dia buat keje. bile dia check bukaan tu mak ai.. meraung aku kejap... pastu ckp nak sarcastic!! sumpah rasa nak lempang je....
  • tak bagi info tentang breastfeeding nie, langsung tak kasi aku try BF pun... aku buat pun masa kat umah mama....
  • dah la aku czer, tak de rawatan susulan dari doktor nak check aku punye czer..
  • sama kes utuk baby jaudice.. dia tahan wad 2 hari, bile baby blh kuar dia tak ckp suh dtg balik utk check jaundice baby....
argh serba serbi tak kena dengan hospital nie.... my worst experience. nurse lengah bergosip kat luar tu.. tu my mom ckp baik bersalin kat hospital India, nurse n doctor dia very particular.... lagi bagus dari sini... berbaloi la kalo bayar.....

tak tau la nie pengalaman aku.... aku tengok kwn aku yg beranak kat situ pun skrg dia ckp dia prefer gomen hosp sebab dia ada kes dgn DSH jugak...

kalo tau baik beranak hospital kerajaan... sesuai la dengan layanan dia.. huh!!!




No comments: